Få ET SKARPERE FOKUS PÅ SUNDHED OG VELVÆRE

I PrimusMotor har vi et særligt fokus på sundhed, sundhedsfremme og wellness. Vi hjælper med at udvikle koncepter og idéer med fokus på det hele menneske. Det vil sige såvel naturens, som kostens, kroppens og sindets betydning for, om man har det godt.

Vores ydelser er:

  • Brugeranalyser - hvordan opfattes sundhed?
  • Brugerinvolvering, fx via workshops.

 

  • Koncept- og idéudvikling til nye tiltag i fx wellnesscentret med større fokus på et sundhedsfremmende perspektiv.
  • Forløb for virksomheder, der i højere grad tænker i det hele menneske, herunder sundere mad, at bruge naturen, at tilbyde/sætte rammer for bevægelse og afkobling fra en stresset hverdag.
  • Udvikling af en nytænkende wellnessuddannelse i samarbejde med virksomheder og skoler.

Vi udarbejder konceptbeskrivelser, faciliterer forløb for virksomheder og organisationer, der gerne vil have et større fokus på trivsel og velvære, ligesom vi holder oplæg og arrangerer kurser.

PrimusMotor arbejder sammen med forskere, fødevarebranchen og mange andre eksperter, så vi sikrer, at der kan laves nytænkende koncepter, der er bæredygtige over for både mennesker og natur.


Projekt WellCome: En helt ny branche blev skabt i krydsfeltet mellem sundhedsturisme og wellness

WellCome er et regionalt projekt, hvor 54 forskellige virksomheder igennem 2 1/2 år har været samlet for at udvikle koncepter inden for sunde fødevarer, motion, spa/wellness og rekonvalisering. Der blev udviklet tangmüsli i samarbejde med en kendt kok, en tangforsker samt en række hoteller, et antistressprodukt, et helseskovskoncept og meget andet. 
PrimusMotor fik idéen til projektet og har lavet strategi-, projekt- og procesdesign. Vi har ligeledes udarbejdet interessentanalyser og stået for faciliteringen af samtlige workshops. 

En helt ny branche blev skabt i krydsfeltet mellem sundhedsturisme og wellness.
Gennem hele processen blev der arbejdet med bruger- og borgerinddragelse, både med observationer, validering af koncepter/koncepttests og med kvalitative interviews.

Sidenhen har PrimusMotor bistået Oplevelsernes Academy med udvikling af en ny uddannelse indenfor projektets rammer.
WellCome-netværket er stadig aktivt. Det er forankret hos VisitVejle og er nu koblet sammen med Wellness Danmark.

Læs mere om projektet her.

DSC_1041.jpg