SKAB VÆKST OG TJEN FLERE PENGE!

Vilkårene for at drive virksomhed ændrer sig hele tiden. Nye kundeønsker, nye teknologier, nye trends, nye love, regler og konkurrenter kan alt sammen være med til at udfordre din virksomhed, ja ligefrem sætte dens eksistens på spil. Er din virksomhed gearet til at klare udfordringerne, til at udvikle sig og blive en endnu bedre forretning?

Du er ekspert på din egen virksomhed, men forretningsudvikling er ikke nogen let disciplin og alle har brug for ind imellem at slippe driften og komme op i helikopteren. PrimusMotor hjælper virksomheder som din – inden for en lang række forskellige brancher – med at se virksomhedens strategiske udvikling med nye øjne.


Ydelser

Camp for udviklingsorienterede virksomheder – PrimusMotor har udviklet et helt særligt koncept, der kan hjælpe dig til at få 100 procent styr på de bærende elementer i din virksomhed – fra kundesegmenter til økonomi – og giver dig et suverænt overblik over virksomhedens potentiale og dine muligheder for at optimere forretningen. På campen vil PrimusMotor, i samarbejde med dig og dine medarbejdere, kortlægge alle brikkerne i din forretningsmodel – så du kan tjene flere penge og bliver rustet til fremtiden.

På campen tilrettelægger PrimusMotor et unikt udviklingsunivers. Universet består af fire fysiske rum, som du bevæger dig rundt i og får nye indsigter i virksomhedens vækstpotentialer, ligesom nye forretningsidéer bliver kortlagt. Campkonceptet omkring forretningsmodellen virker for ALLE typer af virksomheder, også boligorganisationer og selvejende institutioner mv. Campen kan udvides med en dag 2, hvor der er fokus på strategisk planlægning og eksekvering.

Udbytte

  • Klarhed over alle relevante elementer i din virksomhed, som kan øge din indtjening
  • Overblik over ny potentielle produkter, serviceydelser og mersalgsydelser, som kan øge indtjeningen
  • Inspiration til at retænke dine forretningsområder
  • Afklaring af mulighederne for at arbejde smartere og mere effektivt
  • Din egen plakat af forretningsmodellen for din virksomhed

Form

Kurset bygger på dialog, diskussion og fokus på det praktiske og anvendelige. Det er forretningsmodellering i øjenhøjde, og der anvendes danske cases, som alle kan forholde sig til.


Gå på opdagelse i vores case